Hej og velkommen til vores hjemmeside!

Som skrevet velkommen til vores nye hjemmeside. Her på vores siden kan du ikke bare finde informationer omkring os, Danpure, og vores varer. Du kan også, i samarbejde med de ledende styrelser og organisationer, finde informationer omkring drikkevandet i hele Danmark, og helt ned til den enkelte kommune. Yderligere kan du finde informationer om vandværker, og spændende artikler om vandet i specielt Danmark.

Vi har over det seneste år lavet en masse forandringer i både firmaet, såvel som på vores hjemmeside. Vi er gået fra at være en del af en enkeltmandsvirksomhed til at være en del af Production Nord ApS. Samtidig har vi arbejdet hårdt på at opdatere vores hjemmeside. Den er blevet sikret i henhold til gældende lovgivning og vi derfor samtidig åbnet op for flere muligheder for dig som kunde. Det kan du blandt andet se på hængelåsen til venstre for webadressen.

Kort om os:

Vi er i dag tre medarbejdere i firmaet. Bent, som er direktør i Production Nord ApS, Johnny, som er salgs- og teknisk direktør og Mathias, som er salgsassistent, samt webmaster. Johnny og Mathias varetager den daglige drift.

Danpure, som firma, har mere end 10 års erfaring med vandbehandling på forskellige plan. Vi gør en dyd i at tilbyde dig, som kunde, den bedst mulige løsning i forhold til dine behov – om det så er rent vand ved hjælp af omvendt osmose, eller blødt vand ved hjælp af enten blødgøringsanlæg eller Vulcan. Vi finder en løsning der kan hjælpe dig med at forbedre dit vands kvalitet til vandhanen, opvaskemaskinen eller badeværelset.

Vi kan også hjælpe med løsninger til blandt andet: Caféer, restauranter, tandlæger, vinduespudsere, værksteder, både store og små skibe, fabrikker osv.

Vi er den danske forhandler af det miljøvenlige og elektroniske anti-kalk anlæg Vulcan, som produceres af CWT i Tyskland. CWT har mere end 70 års erfaring indenfor deres område og det kan tydeligt ses på Vulcan anlæggene. Det er højeste kvalitet, og bliver konstant viderudviklet ved hjælp af feedback fra flere end 80 forhandlere verden over. Du kan læse meget mere om Vulcan enten i vores butik, eller på linket oppe i menuen som viderestiller dig til vores forhandlerside.

Nyheder

Paypal
|

Grundet stigende omkostninger for os ved brug af Paypal, har vi desværre set os nødsaget til at fjerne mulighed for betaling via Paypal. Da sikkerheden for dig som kunde her i Danmark er så høj som den er ved betaling med kort, så mener vi ikke at det er en problematik. Hvis du har nogle spørgsmål omkring dette, er både vores telefon og mailbox altid åbne. -Mathias LÆS MERE