Hej og velkommen til vores hjemmeside!

Som skrevet velkommen til vores hjemmeside. Her på vores siden kan du ikke bare finde informationer omkring os, Danpure, og vores varer. Du kan også, i samarbejde med de ledende styrelser og organisationer, finde informationer omkring drikkevandet i hele Danmark, og helt ned til den enkelte kommune. Yderligere kan du finde informationer om vandværker, og spændende artikler om vandet i specielt Danmark.

Vi har over det seneste år lavet en masse forandringer i både firmaet, såvel som på vores hjemmeside. Vi er gået fra at være en del af en enkeltmandsvirksomhed til at være en del af Production Nord ApS. Samtidig har vi arbejdet hårdt på at opdatere vores hjemmeside. Den er blevet sikret i henhold til gældende lovgivning og vi derfor samtidig åbnet op for flere muligheder for dig som kunde. Det kan du blandt andet se på hængelåsen til venstre for webadressen.

Kort om os:

Vi er i dag to medarbejdere i firmaet. Bent, som er direktør i Production Nord ApS, Johnny, som er salgs- og teknisk direktør . Johnny  varetager den daglige drift.

Danpure, som firma, har mere end 10 års erfaring med vandbehandling på forskellige plan. Vi gør en dyd i at tilbyde dig, som kunde, den bedst mulige løsning i forhold til dine behov – om det så er rent vand ved hjælp af omvendt osmose, eller blødt vand ved hjælp af enten blødgøringsanlæg eller Vulcan. Vi finder en løsning der kan hjælpe dig med at forbedre dit vands kvalitet til vandhanen, opvaskemaskinen eller badeværelset.

Vi kan også hjælpe med løsninger til blandt andet: Caféer, restauranter, tandlæger, vinduespudsere, værksteder, både store og små skibe, fabrikker osv.

Vi er den danske forhandler af det miljøvenlige og elektroniske anti-kalk anlæg Vulcan, som produceres af CWT i Tyskland. CWT har mere end 70 års erfaring indenfor deres område og det kan tydeligt ses på Vulcan anlæggene. Det er højeste kvalitet, og bliver konstant viderudviklet ved hjælp af feedback fra flere end 80 forhandlere verden over. Du kan læse meget mere om Vulcan enten i vores butik, eller på linket oppe i menuen som viderestiller dig til vores forhandlerside.

Nyheder