partnerportal

Omvendt Osmose DanPure 1500 TDS

7.500,00 DKK9.000,00 DKK

Ryd

Beskrivelse

DanPure TDS 1500

Omvendt Osmose Anlæg

Danpure TDS 1500 anlægget er en af vores kvalitets drikkevandsrensningsanlæg. Vi har to modeller af TDS 1500, en med tryk tank og en med direkte flow, hvilket er betyder den kommer uden tank, så når du åbner for hanen, så starter motoren og anlægget kører.

Dette anlæg er for dig med et behov for rigeligt med vand, TDS 1500 anlægget kan levere op til 1500 liter rent vand per dag. Med et anlæg som TDS 1500 slipper du for både kalk i for eksempel kaffemaskinen, el-kedlen, og du kan altid servere rent vand til familien eller gæsterne. Yderligere så renser anlægget dit vand for uønskede stoffer som pesticider, kemikalier, tungmetaller, vira, bakterier, klor, smuds, partikler, rust og andet organisk materiale. Samtidig tilsættes anlægget friske og rene mineraler  (calcium, magnesium, kalium og natrium). til det rensede vand

Med dets kompakte størrelse, kan TDS 1500 nemt blive sat i et køkken, bryggers, campingvogn eller båden og ikke stå i vejen.

Yderligere er anlægget nemt at montere og servicere og anlægget kommer et monteringssæt, som inkluderer både vandhane og fittings der skal bruge.

Dette anlæg opfylder kravet til en GDV godkendelse, men er ikke GDV godkendt. TDS 1500 må lovligt monteres på dansk drikkevandsforsyning med skiltning på tapstedet om at dette er “teknisk renset vand”.

Hvis du har et lavere vandtryk end 3 bar, skal der med stor sandsynlig installeres et Danfoss pressostat.

Vi har testet DanPure Systemet på dansk laboratorium og det lever fuldt ud op til vores og vores kunders forventninger.
DanPure systemer levere Drikkevand i en kvalitet der er langt højere end den der stilles til dansk drikkevand.

Da vi bygger det individuelle anlæg, skal der forventes en forlænget leveringstid på denne vare.

 

 

· (Stage 1) 5 Micron Sediment Filter :
Dette 5 micron sediment filter er lavet af 100% rene polypropylene fibre. Dette høj-kapacitets filter fjerner smuds, partikler og rust.
· (Stage 2) Granular Activated Carbon Filter:
Dette aktiv kulfilter er sammensat af højt ydende aktivt kul som fjerner klor, organisk materiale, pesticider, kemikalier samt smag og lugt.
· (Stage 3) Block Carbon Filter :
Dette kulfilter supplerer the aktive kulfilter og filtrerer de samme materialer.
· (Stage 4) Reverse Osmosis Membran:
TDS 1500 kommer enten monteret med en eller to membramer; varianten uden tryktank kommer med en membram, mens varianten med kommer med to membramer. Begge varianter leverer 1500 L/dagen. Membranen fjerner tungmetaller, kemikalier, vira, bakterier. Derved kan der kun passere H²O / vandmolekyler.
· (Stage 5) Post Carbon filter (Også kendt som taste and odor filter) :
Dette kulfilter er opbygget så det forbedrer smagen af det rensede vand, for at være sikker på at højeste vand forbedrings kvalitet opnås.
· (Stage 6) Mineral Filter :
Dette tilskudsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. Ved at tilføre naturlige og rene mineraler ( calcium, magnesium, kalium og natrium). til vandet som findes i naturligt mineralvand, så dit drikkevand ligger så tæt på naturens reneste form for vand.

· (Stage 7) UV Belysningsfilter:
Dette UV belysningsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. UV lys dræber baktierier og derved steriliserer det vandet.

 

Sikkerhedssystem: Lavtryksomskifter

Minimum Tryk: 3 bar (100 kPa)

Maksimalt Tryk: 6 bar (600 kPa)

Minimums Temperatur: 2°C

Maksimal Temperatur: 40°C

Maks Hårdhed på vandet: 1500 ppm / 150 °fH / 84.3 °dH

 

Godkendelser:

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A