Her på vores siden kan du finde informationer omkring Danpure og vores varer. Du kan også, i samarbejde med de ledende styrelser og organisationer, finde informationer omkring drikkevandet i hele Danmark, og helt ned til den enkelte kommune. Yderligere kan du finde informationer om vandværker, og spændende artikler om vandet i specielt Danmark.

Vi har over det seneste år lavet en masse forandringer i både firmaet, såvel som på vores hjemmeside. Vi er gået fra at være en del af en enkeltmandsvirksomhed til at være en del af Production Nord ApS. Vores størreste kunde på nuværende tidspunkt er Mærsk. Samtidig har vi arbejdet hårdt på at opdatere vores hjemmeside. Den er blevet mere kunde venlige og sikret i henhold til gældende lovgivning og vi derfor samtidig åbnet op for flere muligheder for dig som kunde. Det kan du blandt andet se på hængelåsen til venstre for webadressen.

Kort om os:

Danpure, som firma, har mere end 10 års erfaring med vandbehandling på forskellige plan. Vi gør en dyd i at tilbyde dig, som kunde, den bedst mulige løsning i forhold til dine behov – om det så er rent vand ved hjælp af omvendt osmose, eller blødt vand ved hjælp af enten blødgørings anlæg eller Vulcan. Vi finder en løsning der kan hjælpe dig med at forbedre dit vands kvalitet til vandhanen, opvaskemaskinen eller badeværelset. Vi kan også hjælpe med løsninger til blandt andet: Caféer, restauranter, tandlæger, vinduespudsere, værksteder, både store og små skibe, fabrikker osv.

Vi er den danske forhandler af det miljøvenlige og elektroniske anti-kalk anlæg Vulcan, som produceres af CWT i Tyskland. CWT har mere end 70 års erfaring indenfor deres område og det kan tydeligt ses på Vulcan anlæggene. Det er højeste kvalitet, og bliver konstant videreudviklet ved hjælp af feedback fra flere end 80 forhandlere verden over. Du kan læse meget mere om Vulcan enten i vores butik, eller på linket oppe i menuen som viderestiller dig til vores forhandlerside.

Vi begynder at tænke mere miljøvenlig og vi nu tilbyder også LED belysning til kontor, erhverv og udendørs belysning. Samtidig har vi også udarbejdet gade belysning på solpaneler.

Vi skal gøre dig opmærksom på at nogle produkter på vores side kun må bruges til teknisk brug i Danmark, da Danmark ikke har ratificeret visse EU bestemmelser på vandområdet. Hvis du er i tvivl om hvad lige det produkt du har kigget på kan bruges til, så må du endelig kontakte os!

Vores telefon er åben generelt mellem 8-16, hvor vi er at fange på Tlf.: 0045 23 74 74 68 (Christian) eller Tlf.: 0045 22 81 74 16 (Bent) ellers kan du altid skrive en mail til info@danpure.dk, indenfor vores åbningstider (8-16) svarer vi gerne indenfor få timer.

Vi skal gøre dig opmærksom på at nogle produkter på vores side kun må bruges til teknisk brug i Danmark, da Danmark ikke har ratificeret visse EU bestemmelser på vandområdet. Hvis du er i tvivl om hvad lige det produkt du har kigget på kan bruges til, så må du endelig kontakte os!

Med Venlig Hilsen
Danpure – Production Nord ApS
Egeskovvej 8
3490 Kvistgaard

E-mail: info@danpure.dk

Bent.           Tlf.: +45 2281 7416

Christian.       Tlf.: +45 2374 7468

Bankforbindelse Nordea Reg.nr: 2313 konto: 8977650640. CVR : 35225609