partnerportal

Vandrensningsanlæg TDS3000 Auto skyl

Rent vand 2,4-2,5 L/Min
Spild Vand 0,9-1,2 L/Min
Indløbs tryk 0,5-5,5 Bar
Max 1000 PPM
Input power: 220-240 V 50 HZ 36 V 3,6 A

 

Beskrivelse

DanPure TDS3000 Omvendt Osmose anlægget er en af vores kvalitets drikkevandsrensningsanlæg. Det har auto skyl og mindre spild vand. Model TDS3000 er med direkte flow, hvilket betyder at den behøver ikke en tank, så når du åbner for hanen, så starter motoren og anlægget kører. Der kan også tilføjes en tank, så du har det mængde rent vand, som du har brug for.

Dette anlæg er for dig med et behov for rigeligt med vand, TDS 3000 anlægget kan levere op til 3000 liter rent vand per dag. Med et anlæg som TDS 3000 slipper du for både kalk i for eksempel kaffemaskinen, el-kedlen, og du kan altid servere rent vand til familien eller gæsterne. Yderligere så renser anlægget dit vand for uønskede stoffer som pesticider, kemikalier, tungmetaller, vira, bakterier, klor, smuds, partikler, rust og andet organisk materiale. Samtidig tilsætter anlægget friske og rene mineraler (calcium, magnesium, kalium og natrium) til det rensede vand, dette er valgfrit kan nemt tilføjes eller fjernes.

Med dets kompakte størrelse, kan TDS3000 nemt blive sat i et køkken, bryggers, campingvogn eller båden og ikke stå i vejen.

Yderligere er anlægget nemt at montere og servicere og anlægget kommer et monteringssæt, som inkluderer både vandhane og fittings der skal bruges.

Dette anlæg opfylder kravet til en GDV godkendelse, men er ikke GDV godkendt. TDS3000 må lovligt monteres på dansk drikkevandsforsyning med skiltning på tapstedet om at dette er “teknisk renset vand”.

Vi har testet DanPure Systemet på dansk laboratorium og det lever fuldt ud op til vores og vores kunders forventninger.
DanPure systemer levere Drikkevand i en kvalitet der er langt højere end den der stilles til dansk drikkevand.

Da vi bygger det individuelle anlæg, kan der tilføjes og fjernes filtre efter behov og der forventes en forlænget leveringstid på varerne.

· (Stage 1) 5 Micron Sediment Filter :
Dette 5 micron sediment filter er lavet af 100% rene polypropylene fibre. Dette høj-kapacitets filter fjerner smuds, partikler og rust.
· (Stage 2) Granular Activated Carbon Filter:
Dette aktiv kulfilter er sammensat af højt ydende aktivt kul som fjerner klor, organisk materiale, pesticider, kemikalier samt smag og lugt.
· (Stage 3) Block Carbon Filter :
Dette kulfilter supplerer the aktive kulfilter og filtrerer de samme materialer.
· (Stage 4) Reverse Osmosis Membran:
TDS3000 kommer enten monteret med en eller to membraner; varianten uden tryktank kommer med en membran, mens varianten med tryktank kommer med to membraner. Begge varianter kan levere 3000 L/dagen. Membranen fjerner tungmetaller, kemikalier, vira, bakterier. Derved kan der kun passere H²O / vandmolekyler.
· (Stage 5) Post Carbon filter (Også kendt som taste and odor filter) :
Dette kulfilter er opbygget så det forbedrer smagen af det rensede vand, for at være sikker på at højeste vand forbedrings kvalitet opnås.
· (Stage 6) Mineral Filter :
Dette tilskudsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. Ved at tilføre naturlige og rene mineraler ( calcium, magnesium, kalium og natrium) til vandet som findes i naturligt mineralvand, så dit drikkevand ligger så tæt på naturens reneste form for vand.

· (Stage 7) UV Belysningsfilter:
Dette UV belysningsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. UV lys dræber bakterier og derved steriliserer det vandet.

Yderligere information

Vægt 16 kg
TDS 3000 Auto

TDS 3000 Auto skyl / TDS /PPM /Tank/UVC Light