partnerportal

Vandrensningsanlæg TDS4000 Auto skyl

Rent vand 2,4-2,5 L/Min
Spild Vand 0,9-1,2 L/Min
Indløbs tryk 0,5-5,5 Bar
Max 1000 PPM
Input power: 220-240 V 50 HZ 36 V 3,6 A

 

Beskrivelse

DanPure TDS4000 Omvendt Osmose anlægget er en af vores industrimodeller, der leverer optil 6000 liter teknisk rent vand i døgnet. Der er auto skyl og mindre spild vand. Systemet kan bygges sammen med flere, eller helt andre systemer, alt efter hvad der er behov for.

Dette vandrensningsanlæg er for dig med et behov for rigeligt med vand, TDS 4000 anlægget kan levere op til 4000 liter rent vand per dag. Med et anlæg som TDS 4000 slipper du for både kalk i for eksempel kaffemaskine, ismaskine, opvaskemaskine osv. og du har rigeligt med rent vand til madlavning i restauranten, kantinen, mv. Yderligere så renser anlægget dit vand for uønskede stoffer som pesticider, kemikalier, tungmetaller, vira, bakterier, klor, smuds, partikler, rust og andet organisk materiale. Samtidig tilsættes anlægget friske og rene mineraler (calcium, magnesium, kalium og natrium) til det rensede vand, dette er valgfrit kan nemt tilføjes eller fjernes. Eventuelt kan anlægget yderligere producere demineraliseret vand til påfyldning af akkumulatorer mm.

Anlægget kan monteres i køkken, bryggers, værksted, busser eller på skibe uden at være synligt.

Yderligere er anlægget nemt at montere og servicere og anlægget kommer et monteringssæt, som inkluderer både vandhane og fittings der skal bruge.

Dette anlæg opfylder kravet til en GDV godkendelse, men er ikke GDV godkendt. TDS4000 må lovligt monteres på dansk drikkevandsforsyning med skiltning på tapstedet om at dette er “teknisk renset vand”.

Vi har testet DanPure Systemet på dansk laboratorium og det lever fuldt ud op til vores og vores kunders forventninger.
DanPure systemer levere Drikkevand i en kvalitet der er langt højere end den der stilles til dansk drikkevand.

Da vi bygger det individuelle anlæg, kan der tilføjes og fjernes filtre efter behov og der forventes en forlænget leveringstid på varerne.

· (Stage 1) 5 Micron Sediment Filter :
Dette 5 micron sediment filter er lavet af 100% rene polypropylene fibre. Dette høj-kapacitets filter fjerner smuds, partikler og rust.
· (Stage 2) Granular Activated Carbon Filter:
Dette aktiv kulfilter er sammensat af højt ydende aktivt kul som fjerner klor, organisk materiale, pesticider, kemikalier samt smag og lugt.
· (Stage 3) Block Carbon Filter :
Dette kulfilter supplerer the aktive kulfilter og filtrerer de samme materialer.
· (Stage 4) Reverse Osmosis Membran:
TDS4000 kommer enten monteret med en eller to membraner; varianten uden tryktank kommer med en membran, mens varianten med kommer med to membraner. Begge varianter leverer 4000 L/dagen. Membranen fjerner tungmetaller, kemikalier, vira, bakterier. Derved kan der kun passere H²O / vandmolekyler.
· (Stage 5) Post Carbon filter (Også kendt som taste and odor filter) :
Dette kulfilter er opbygget så det forbedrer smagen af det rensede vand, for at være sikker på at højeste vand forbedrings kvalitet opnås.

(Stage 6) Mineral Filter :
Dette tilskudsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. Ved at tilføre naturlige og rene mineraler ( calcium, magnesium, kalium og natrium) til vandet som findes i naturligt mineralvand, så dit drikkevand ligger så tæt på naturens reneste form for vand.

(Stage 7) UV Belysningsfilter:
Dette UV belysningsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. UV lys dræber bakterier og derved steriliserer det vandet.

Yderligere information

Vægt 17 kg