partnerportal

Vulcan 3000

Se varebeskrivelsen under varen.

Varenummer (SKU): VUL001 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Vulcan 3000

Elektronisk Anti-Kalk Syste

 

Vulcan 3000 er det mindste anlæg af vores yderst spændende Vulcan anti-kalk systemer – og er ment til at blive placeret i beboelser. Vi er den danske forhandler af Vulcan, i kan læse mere omkring det HER. Vulcan kan betegnes som et blødgøringsanlæg, på lige fod med vores Minder, men Vulcan bruger, modsat Minder’en, ingen tilsætningsstoffer, som f.eks. salt. Derved kan Vulcan også betegnes som det yderst miljøvenlige alternativ til at få blødere vand og derved komme af med både dine kalk- og rustproblemer.

Vulcan udnytter en speciel impuls teknologi, som fysisk ændrer krystalliseringsprocessen af den flydende Calcium (kalk) i vandet, derved mister det sin klæbende effekt og det vil du kunne se på din kaffemaskine og klinkerne i badeværelset.

Ikke nok med at Vulcan ej skal bruge salt eller resin, så kommer anlægget støbt i en akryl-case for at optimere holdbarheden, som også gør anlægget nemt at installere! Dit Vulcan anlæg bliver leveret som en gør-det-selv installation, selvom vi da meget gerne hjælper. Anlægget kræver IKKE, at du skærer i dine vandrør! Samtidig gør dette at Vulcan anlægger passer på alle typer rørmateriale (jern, kobber, galvaniseret jern, rustfrit stål, PVC, plast, PE-x, osv.). Efter installation kræver Vulcan anlægget ingen vedligeholdelse.

 

Tryk herunder for at se de tekniske specifikationer for Vulcan 3000

[accordion][pane title=”Tekniske Specifikationer:”] [columns][span3]

Maksimal vand kapacitet:

Maksimal rør diameter:

Volt:

Watt:

Impulsbånd længde:

Impulsbånd bredde:

Frekvensområde:

Pladsbehov

Størrelse på akryl-case:

Programmer:


[/span3][span3]

3000L / time (13 gpm)

38mm / 1½”

24v

2.0W

2 x 1m / 2 x 39″

10mm / 0.4″

3-32 kHz

250mm / 10″

130 x 80 x 30mm / 5.1 x 3.1 x 1.2″

1

[/span3][/columns] [/pane][/accordion]

Yderligere information

Vægt 1.4 kg