partnerportal

Vulcan S350

Kontakt os venligst for en pris på denne enhed.

Varenummer (SKU): VUL009 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Vulcan S350

Elektronisk Anti-Kalk System

 

Vulcan S350 er det nyeste anlæg vi kan tilbyde den danske forhandler – læs mere HER. Vulcan kan betegnes som et blødgøringsanlæg, på lige fod med vores Minder, men Vulcan bruger, modsat Minder’en, ingen tilsætningsstoffer, som f.eks. salt. Derved kan Vulcan også betegnes som det yderst miljøvenlige alternativ til at få blødere vand og derved komme af med både dine kalk- og rustproblemer.

Vulcan udnytter en speciel impuls teknologi, som fysisk ændrer krystalliseringsprocessen af den flydende Calcium (kalk) i vandet, derved mister det sin klæbende effekt og det vil du kunne se på din kaffemaskine og klinkerne i badeværelset.

Ikke nok med at Vulcan ej skal bruge salt eller resin, så kommer anlægget støbt i en akryl-case for at optimere holdbarheden, som også gør anlægget nemt at installere! Dit Vulcan anlæg bliver leveret som en gør-det-selv installation, selvom vi da meget gerne hjælper. Anlægget kræver IKKE, at du skærer i dine vandrør! Samtidig gør dette at Vulcan anlægger passer på alle typer rørmateriale (jern, kobber, galvaniseret jern, rustfrit stål, PVC, plast, PE-x, osv.). Efter installation kræver Vulcan anlægget ingen vedligeholdelse.

 

Tryk herunder for at se de tekniske specifikationer for Vulcan S150

[accordion][pane title=”Tekniske Specifikationer:”] [columns][span3]

Maksimal vand kapacitet:

Maksimal rør diameter:

Volt:

Watt:

Impulsbånd længde:

Impulsbånd bredde:

Frekvensområde:

Pladsbehov

Størrelse på akryl-case:

Programmer:


[/span3][span3]

500³m / time (2200 gpm)

350mm / 14″

24v

2.75W

8 x 20m / 8 x 65’7″

20mm / 0.8″

3-32 kHz

3400mm / 11’2″

280 x 200 x 50mm / 11″ x 7.9″ x 2.0″

10

[/span3][/columns] [/pane][/accordion]

Yderligere information

Vægt 17 kg