partnerportal

Omvendt Osmose DANPURE HOME TDS200

5.500,00 DKK

Drikkevand Rensningsanlæg

Det er ikke uden grund at dette anlæg er det mest solgte.

Dækker fint op til 4 personer i husstanden. Det er lille, kompakt og kan med lethed stilles i et køkkenskab. Du slipper for kalk i kaffemaskinen, el-kedlen, og du har altid sikkerhed for rent vand.

Med en højde på kun 45 cm, en bredde på 20 cm samt en længde på 37 cm, står det fint alle steder. Tanken fylder kun 28 x 35 cm og rummer 7,5 liter.

Hvis du selv vil montere er der dansk brugsanvisning som gør monteringen til en leg. 2 års garanti ifølge købeloven.

7 på lager

Varenummer (SKU): DES0002 - HS 8424.30.08 Country of origin EU Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Virkemåde:

· (Stage 1) 5 Micron Sediment Filter :
5micron sediment filter er lavet af 100% rene polypropylene fibre. Høj kapacitets filter fjerner smuds, partikler og rust.

· (Stage 2) Granular Activated Carbon Filter:
Aktivt kulfilter er sammensat af højt ydende aktivt kul som fjerner : klor, organisk materiale, pesticider og kemikalier samt smag og lugt.

· (Stage 3) Block Carbon Filter :
Membran aktivt kul filter er sammensat af højt ydende aktivt kul som fjerner : klor, organisk materiale, pesticider og kemikalier samt smag og lugt.

· (Stage 4) Reverse Osmosis Membrane:
Kvalitets TFC Osmose membran som er produceret i USA, kendetegnet for TFC membran er lang levetid og stor kapacitet. Denne membran kan filtrere op til 300 liter per dag.
Osmose Membranen fjerner: Tungmetaller, Kemikalier, Vira, Bakterier.
(der kan kun passere: H2O / vandmolekyler).

· (Stage 5) Post Carbon filter:
Kulfilteret er opbygget så det forbedrer smagen af det rensede vand, for at være sikker på, at højeste vandforbedrings kvalitet opnås.

· (Stage 6) Mineral Filter:
Tilskudsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand ved at tilføre naturlige og rene mineraler til vandet som findes i naturligt mineralvand, så dit drikkevand ligger tæt på naturens reneste form for vand.

· (Stage 7) UV Belysnings filter:
UV belysnings filter hæver kvaliteten af det rensede vand. UV lys dræber bakterier og gør at dit drikkevand er rigtigt rent.

Monterings sæt medfølger inkl. vandhane og ¾” fittings.

Trykreduktionsventil og kontraventiler ikke inkl.

Smart lille rensningsanlæg med tank:

Renser vandet for uønskede stoffer som pesticider, kemikalier, tungmetaller, vira, bakterier, klor, smuds, partikler, rust og organisk materiale. Det tilsætter derefter friske og rene mineraler til dit drikkevand.

Monteres let i skabet under din køkkenvask.

Dette system er et af de bedste omvendte osmose systemer med tank, med højeste kvalitets dele, til laveste pris. Det er let at montere og servicere.

Opfylder Krav fra:
“NTT / Awards” from National Water Test Association & using NSF certificate components to guarantee you 100% satisfaction.

GS og CE Godkendt.

Dette anlæg opfylder kravet til GDV godkendelse, men er ikke GDV godkendt. Må lovligt monteres på dansk drikkevands forsyning med skiltning på tapstedet om at dette er “teknisk renset vand”.

Anlægget kan også installeres i campingvogne, campere, både, m.m.

Anlægget kan fint installeres i udlandet og er derfor et godt og stabilt system i stedet for flaskevand. Du spare slæbet af vandflasker og har med sikkerhed altid rent bakteriefrit drikkevand tilsat mineraler så du undgår “feriemaver”.

Vi har fået testet DanPure Systemet på dansk laboratorium, og det lever fuldt ud op til vores og vores kunders forventninger. DanPure systemer leverer drikkevand i en kvalitet der er langt højere end den der stilles til dansk drikkevand.

Har du spørgsmål til varen, er du velkommen til at sende en mail på info@danpure.dk eller ringe til os på tlf.: Hovednummer 2374 7468 Bent.: 2281 7416  

2 års garanti efter købeloven.
Bemærk at der er forlænget leveringstid på denne vare.

Yderligere information

Vægt 12.5 kg
Størrelse 37 × 23 × 50 cm