partnerportal

VANDRENSNINGSANLÆG TDS6000

18.500,00 DKK

Model TDS6000 er et af vores industri apparater, der laver ferskvand om til teknisk rent vand. Dette apparat kan levere optil 6000 liter vand i døgnet. Vi har en serie der hedder TDS200, TDS1500, TDS3000, TDS4000, og så TDS6000. Navnet beskriver hvor mange liter de levere i døgnet. Hvis man skal bruge mere end de angivne 6000 liter i døgnet er dette også muligt, men så skal man enten bruge flere af nævnte apparater, eller have nogle fra vores andre produktserier.

3 på lager

Beskrivelse

DanPure TDS6000 Omvendt Osmose anlægget er en af vores industrimodeller, der leverer optil 6000 liter teknisk rent vand i døgnet. Systemet kan bygges sammen med flere, eller helt andre systemer, alt efter hvad der er behov for.

Dette anlæg er for dig med et behov for rigeligt med vand. Med et anlæg som TDS6000 slipper du for både kalk i for eksempel kaffemaskine, ismaskine, opvaskemaskine osv. og du har rigeligt med rent vand til madlavning i restauranten, kantinen, mv. Yderligere så renser anlægget dit vand for uønskede stoffer som pesticider, kemikalier, tungmetaller, vira, bakterier, klor, smuds, partikler, rust og andet organisk materiale. Samtidig tilsætter anlægget friske og rene mineraler (calcium, magnesium, kalium og natrium) til det rensede vand, dette er valgfrit kan nemt tilføjes eller fjernes. Eventuelt kan anlægget yderligere producere demineraliseret vand til påfyldning af akkumulatorer mm.

Anlægget kan monteres i køkken, bryggers, værksted, busser eller på skibe uden at være synligt.

Yderligere er anlægget nemt at montere og servicere og anlægget kommer et monteringssæt, som inkluderer både vandhane og fittings der skal bruges.

Dette anlæg opfylder kravet til en GDV godkendelse, men er ikke GDV godkendt. TDS6000 må lovligt monteres på dansk drikkevandsforsyning med skiltning på tapstedet om at dette er “teknisk renset vand”.

Vi har testet DanPure Systemet på dansk laboratorium og det lever fuldt ud op til vores og vores kunders forventninger.
DanPure systemer levere Drikkevand i en kvalitet der er langt højere end den der stilles til dansk drikkevand.

Da vi bygger det individuelle anlæg, kan der tilføjes og fjernes filtre efter behov og der forventes en forlænget leveringstid på varerne.

· (Stage 1) 5 Micron Sediment Filter :
Dette 5 micron sediment filter er lavet af 100% rene polypropylene fibre. Dette høj-kapacitets filter fjerner smuds, partikler og rust.
· (Stage 2) Granular Activated Carbon Filter:
Dette aktiv kulfilter er sammensat af højt ydende aktivt kul som fjerner klor, organisk materiale, pesticider, kemikalier samt smag og lugt.
· (Stage 3) Block Carbon Filter :
Dette kulfilter supplerer the aktive kulfilter og filtrerer de samme materialer.
· (Stage 4) Reverse Osmosis Membran:
TDS6000 kommer enten monteret med en eller to membraner; varianten uden tryktank kommer med en membran, mens varianten med tryktank kommer med to membraner. Begge varianter kan levere 6000 L/dagen. Membranen fjerner tungmetaller, kemikalier, vira, bakterier. Derved kan der kun passere H²O / vandmolekyler.
· (Stage 5) Post Carbon filter (Også kendt som taste and odor filter) :
Dette kulfilter er opbygget så det forbedrer smagen af det rensede vand, for at være sikker på at højeste vand forbedrings kvalitet opnås.
· (Stage 6) Mineral Filter :
Dette tilskudsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. Ved at tilføre naturlige og rene mineraler ( calcium, magnesium, kalium og natrium) til vandet som findes i naturligt mineralvand, så dit drikkevand ligger så tæt på naturens reneste form for vand.

· (Stage 7) UV Belysningsfilter:
Dette UV belysningsfilter hæver kvaliteten af det rensede vand. UV lys dræber bakterier og derved steriliserer det vandet.